R a b a t t a

Installér Rabatta gratis i dag!

Rabatta

 

tester automatisk rabatkoder på et hav af danske webshops

Ofte stillede spørgsmål

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.Mere information om Wanapix Rabatkoder

I dag er vi Wanapix, referencemærke til alt, der har med personlige produkter og gaver at gøre. I vores katalog finder du en lang række at varierede produkter, såsom personaliserede tæpper, t-shirts, kopper, krus, puslespil, tæpper, håndklæder, kalendere, mobiletuier, historier, keramik med billeder printet på, fotolærreder, puder, tasker, rygsække, digitale albums, spil, bamser, nøgleringe og praktisk talt alt hvad du kan forestille dig. Alle produkter kan personaliseres med et foto, billede og design, helt efter din smag og derved skabe en unik, personlig og eksklusiv gave, der 100% passer til dit ønske.


Andre populære sider