R a b a t t a

Installér Rabatta gratis i dag!

Rabatta

 

tester automatisk rabatkoder på et hav af danske webshops

Ofte stillede spørgsmål

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.Mere information om JD Sports Rabatkoder

JD Sports rabatkode

JD Sports er en af de største webshops indenfor sportstøj- og sko i verden. De er blandt de absolut førende, når det kommer til at levere de nyeste sneakers, tøj og udstyr til din træning. JD Sports er et engelsk brand, men har en dansk webshops, hvor der forhandles tøj, sko og sportsudstyr til både mænd, kvinder og børn. Hele familien kan altså blive klar til træningen, hvis man shopper på JD Sports. Her på siden har vi lavet en guide til, hvordan du sparer mest muligt, når du skal købe sportstøj på JD Sports. JD Sports kører nemlig med forskellige aktiviteter i deres markedsføring, hvor du har mulighed for at spare penge. Det sker blandt andet med udsalg, hvor du sommetider kan få over 50 % rabat på udvalgte varer. Desuden kører JD Sports også ofte med rabatkoder i forbindelse med forskellige kampagner - og med Rabatta får du enhver JD Sports rabatkode vi finder.

Find en JD rabatkode med Rabatta

JD Sports gør kun brug af rabatkoder i bestemte perioder, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvornår en rabatkode faktisk er aktiv. Der er nemlig rigtig mange sider på nettet, der siger de har en JD Sports rabatkode, men når man tester koden virker den ikke. Derfor har vi startet Rabatta - vi viser nemlig kun rabatkoder, når der rent faktisk er aktive koder på lager. Derfor finder Rabatta kun koder, der rent faktisk virkler til JD Sports - og vi tester dem endda automatisk for dig, når du skal gennemføre dit køb.

Studierabat til JD Sports

Hvis du er studerende, så er du i en heldig situation, som kunde hos JD Sports. For som studerende får du nemlig studierabat, når du shopper på JD Sports. Der er ikke tale om en decideret JD Sports rabatkode til studerende, men du får 10 % studierabat, når du shopper på JD Sports - log blot ind med UNIDAYS og verificer, at du er studerende - og så er der rabat på JD sports.

Sådan gør du: Hent Rabatta og få rabat på JD Sports

Hvis du gerne vil være sikker på at finde en JD Sports rabatkode, så anbefaler vi, at du installerer Rabatta - vi scanner nemlig internettet for rabatkoder og giver dig al den information du skal bruge for at få rabat på JD Sport. Hvis der er en aktiv rabatkode til JD Sports, så skal vi nok finde den. Du finder Rabatta til både computer, tablet og mobilen - se blot herunder, hvordan du kommer igang med at bruge Rabatta.
Computer:
  1. Tryk på knappen i øverste hjørne
  2. Tryk på “Tilføj til Chrome” eller “Hent” i App Store
  3. Hvis du bruger Safari, så følg de efterfølgende trin
  4. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug!
Smartphone:
  1. Søg på Rabatta i App Store eller Google Play Store
  2. Hent app’en
  3. Følg anvisningerne på skærmen
  4. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug!Andre populære sider