R a b a t t a

Installér Rabatta gratis i dag!

Rabatta

 

tester automatisk rabatkoder på et hav af danske webshops

Vi har desværre ingen HM rabatkoder for øjeblikket

Installér Rabatta, så holder vi øje med nye rabatkoder, og tilføjer dem automatisk til din kurv.

Ofte stillede spørgsmål

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.Mere information om HM Rabatkoder

HM rabatkode

Leder du efter en H&M rabatkode til din ordre? Så har du fundet den rigtige vej. Her hos Rabatta har vi nemlig samlet alle aktive H&M rabatkoder på ét sted, så du er fri for at bruge 10-15 minutter på at lede efter en rabatkode, der kan give dig 10 % rabat, fri fragt eller lignende på din ordre. Det sker med vores browser extension Rabatta - en lille udvidelse til din internet browser, der automatisk scanner internettet for rabatkoder. og serverer dem til dig, når du skal betale for dine varer på nettet. Hvis du derfor leder efter en HM rabatkode er du kommet til det helt rigtige sted. Vi viser dig her, hvordan du kan få adgang til alle nuværende og fremtidige HM rabatkoder. hm rabatkode

Sådan installerer du Rabatta og finder en H&M rabatkode

Rabatta er helt gratis at downloade og bruge - du kommer derfor ikke til at betale noget for de mange penge du kan spare ved at benytte dig af vores browser extension. Sådan installerer du Rabatta og finder rabatkoder 1:
 1. Gå til forsiden af Rabatta – eller direkte til Chrome Webstore
 2. Tryk på knappen “Tilføj til Chrome” (Det er GRATIS)
 3. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug på H&M
 4. Du kan nu lede efter tilbud på H&M med Rabatta ved hånden – rabatkoderne får du ved kassen.
 5. Slip for nogensinde at skulle lede efter en HM rabatkode igen, når du skal købe nyt tøj, sko & accessories.

Her finder du H&M rabatkoder - H&M Club

H&M har en lang række måder, hvor de promoverer deres produkter og kollektioner. Udover de klassiske kanaler som TV og traditionelle medier, så finder man også en hel del rabatkoder og tilbud på virksomhedens online platforme. For eksempel kan man ofte finde rabatkoder til H&M, hvis man trykker tilmeld på deres kundeklub. Som medlem af H&Ms kundeklub får man ubetinget adgang til de bedste tilbud og udsalg, som H&M har både på deres hjemmeside og i deres butikker. Det kan derfor varmt anbefales, at du melder dig til ind i kundeklubben på H&M's hjemmeside. Derudover kan du selvfølgelig også holde øje med virksomhedens sociale medier, hvor der konstant bliver postet nyheder om H&M's enorme kollektion. Her kan du ofte se hvilke nye produkter, der kommer i de næste sæsoner, så du altid kan være opdateret med de seneste trends indenfor H&M-fashion. Som medlem af H&M's kundeklub, H&M Club og følger på H&M's socials er du samtidigt den første til at få nyheder om kommende udsalg. Her kan du sommetider få op til 70 % rabat på udvalgte varer, og på den måde spare rigtig mange penge.

Om H&M - blandt de største i verden Fast Fashion

H&M er en af verdens største detailhandlere indenfor tøj til både mænd, kvinder og børn. Virksomheden blev grundlagt i 1947 i Sverige, hvor virksomheden fik navnet "Hennes". Her solgte man udelukkende tøj til kvinder. Herfra vækstede virksomheden igennem halvandet årti - og i midten af 1960'erne havde flere butikker i Sverige og Norge. Som væksten tog fart i virksomheden ramte man i 1968 et skelsættende punkt i virksomhedens historie, hvor man skiftede navnet til Hennes & Mauritz. Her begyndte man at udvide salget af tøj til også at favne mænd og børn. Senere fik virksomheden navnet, som er kendt over hele verden i dag - H&M. Ved årtusindskiftet i 2000 var H&M så klar til at gå udover Europas grænser, hvor man startede med at etablere sig i USA. Sidenhen har H&M også etablerede sig i andre lande i Nordamerika, ligesom man har fundet vej til Sydamerika & Asien. Det er specielt deres butik, der har gjort dem populær, men de seneste 15 år har vist at hm.com og de underliggende websites har været en stor indtægtskilde for H&M. I dag er H&M i 69 forskellige lande og har over 4200 H&M-butikker verden over. H&M satser på budgetvenligt og moderigtigt tøj, sko og accessories til både herrer, damer og børn. Desuden har man det seneste årti udvidet med H&M Home, hvor man kan købe produkter til hjemmet. H&M favner over en enorm portefølje af forskellige produkter - her er et udpluk af de kategorier, du kan finde på H&M's hjemmeside:
 • T-shirts
 • Bukser
 • Kjoler
 • Sportstøj
 • Undertøj
 • Badetøj
 • Sko
 • og meget mere...

Studierabat på H&M

Hvis du er studerende er der absolut ikke nogen grund til at betale fuld pris for tøj hos H&M. For udover de mange udsalg, hvor du ofte kan få op til 70 % rabat, så er der faktisk mulighed for at få ekstra rabat som studerende. Du kan nemlig få 6 % ekstra rabat på din ordre, hvis du er studerende. Det kan du, hvis du køber et gavekort til H&M gennem Gifted, der har 6 % studierabat på gavekort til H&M. På den måde kan du spare ekstra penge, når du handler på H&M.

H&M x Rabatta - få alle gyldige H&M rabatkoder

H&M har mange forskellige kampagner i løbet af året - nogle af dem inkluderer en HM rabatkode, mens andre giver dig mellem 10 % rabat og 70 % rabat. Hvis du vil være 100 % sikker på at finde enhver gyldig og aktiv HM rabatkode, så anbefaler vi dig, at du installerer Rabatta til din internet browser. Det er ganske gratis og kan potentielt set spare dig rigtig mange penge på alverdens danske og internationale webshops.

Hvordan finder Rabatta rabatkoder og tilbud?

Rabatta fungerer nemlig som en hjælpende hånd, der kan finde enhver H&M rabatkode til dig. Når du besøger H&M så har Rabatta allerede scannet internettet for at finde de bedste rabatkoder og tilbud til dig. Når du går til kassen, så tjekker Rabatta vores database for rabatkoder, der vil give dig den bedste rabat på din ordre. Hvis vi har en rabat, der matcher de produkter du har i kurven, så tilbyder på langt de fleste webshops at teste og indtaste rabatkoden for dig. Dette gælder uanset om det er en rabatkode, der giver 70 % rabat eller en rabatkode til gratis levering - vi finder altid den rabatkode, der giver dig den bedste besparelse. Kort fortalt fungerer Rabatta altså således, når du skal gennemføre dit køb:
 • Du besøger hm.com
 • Rabatta registrerer, at du er på H&M's hjemmeside
 • Rabatta scanner vores database for en aktiv H&M Rabatkode og tilbyder dem til dig.
 • Du bliver tilbudt, at vi tester de fundne rabatter og tilbud.
 • Vi tester dem – og du får enten rabat eller er sikker på du handler til laveste pris på nettet.
Det er ikke kun på H&M, at Rabatta kan finde rabatkoder til dig. Vi har over 400 danske webshops, hvor Rabatta virker til - så hvis du er heldig kan du både finde rabatkoder til ASOS, NA-KD og Zalando.

Hvorfor virker min HM rabatkode ikke?

Der kan være flere grunde til at din H&M rabatkode ikke virker. For det første skal det siges, at H&M er bedre kendt for deres tilbud og kampagner end for deres rabatkoder. En rabatkode til H&M får du derfor primært i forbindelse med, at du tilmelder dig kundeklubben eller i forbindelse en mærke dag som f.eks. Black Friday. En af grundene til at det er sjældnere at finde en rabatkode til H&M er fordi, at virksomheden ønsker samme pris på nettet som i deres butikker. Derfor kan man ikke give alt for store rabatter online, da det så vil stjæle nogle af kunderne fra butikkerne. Du kan dog være heldig at få en rabatkode til H&M. En kode kan give dig rabat på populære produkter på H&M, men det er langt fra sikkert, at den rabatkode du har fundet gælder til lige præcis de produkter du har i din kurv. Hvis du f.eks. har modtaget en rabatkode i et nyhedsbrev, så skal du læse godt efter hvad den gælder til. Det kan være en del af H&M's sortiment og der kan være dele af deres udsalg som er undtaget rabatten. En anden grund til, at din HM rabatkode ikke virker, kan være fordi den simpelthen ikke er gyldig længere. En rabatkode har kun en hvis levetide, hvor den giver ekstra rabat på dine varer, så du skal sikre dig, at den stadig er aktiv og gyldig inden du går videre. H&M Rabatkode - Senest opdateret September 2021.Andre populære sider