R a b a t t a

Installér Rabatta gratis i dag!

Rabatta

 

tester automatisk rabatkoder på et hav af danske webshops

Ofte stillede spørgsmål

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.Mere information om Ellos Rabatkoder

Ellos Rabatkode

Leder du efter en Ellos rabatkode? Så kig indenfor hos Rabatta, hvor vi viser dig de bedste rabatkoder, vi har at tilbyde til Ellos. Vi scanner nemlig internettet automatisk for rabatkoder, så du altid ved hvor og hvordan du kan få de seneste tilbud og Ellos rabatkoder. Koderne fremgår her på siden, men det er faktisk allernemmest, hvis du blot henter vores gratis rabatkodeværktøj, der automatisk tester de rabatkoder vi har fundet til dig. Vi kalder rabatkodeværktøjet for Rabatta - men egentlig er det en såkaldt udvidelse til din browser. Du kan få Rabatta både på din computer til Safari og Google Chrome eller på din mobile i App Store eller Google Play Store. På den måde har du altid friske rabatkoder lige ved hånden uanset om du skal bruge en Ellos rabatkode eller en rabatkode til H&M, Asos eller Zalando.

Ellos rabat for nye kunder

Som ny kunde hos Ellos kan du få en ekstra rabat på dit første køb. Det forholder sig nemlig sådan, at Ellos har et specielt tilbud, der kun forbeholdes folk, der ikke har handlet på siden før. Det kan nemlig lade sig gøre at få 40 % på din dyreste vare første gang, du handler på Ellos. Læs mere på deres hjemmeside, og find ud af hvordan du får dine 40 % rabat på Ellos.

Om Ellos - fra tøj og sko til bolig og elektronik

Ellos har de sidste par årtier udviklet sig til at være langt mere end modetøj. Faktisk er siden nu også hjemsted for alt hvad du skal bruge til boligen. Det vil altså sige, at udover at købe tøj til hele familien, så kan du også købe skønhedsprodukter, interiør til boligen og elektronik til hjemmet. Ellos er altså en komplet hjemmeside til dig, der gerne vil købe det hele på ét sted, men ikke orker at tage ud af døren for at stå i kø. I stedet kan du få alt fra støvsugere til flotte møbler leveret direkte til døren fra Ellos lager - og det er meget ofte langt nemmere end, hvis du selv skulle hente det. Leder du derfor efter en webshop, der både kan levere de meste trendende outfits og kan få spisestuen til at ligne noget fra boligmagasinerne, så er Ellos et rigtig godt bud på et sted du bør handle.

Hent Rabatta i dag og gå aldrig glip af en Ellos rabatkode

Hvis du altid vil være sikker på at have en Ellos rabatkode eller et tilbud lige ved hånden - så er det vores klare opfordring, at du installerer Rabatta. Både når du skal handle på Ellos og andre webshops. Det sparer dig ganske enkelt for tid og penge, så hvorfor gå glip af mulighederne for at få friske rabatkoder, når Ellos har dem. Vi kan ikke altid love, at vi har Ellos rabatkoder på lager, da det ene og alene er Ellos selv, der bestemmer, hvornår de har rabatkoder. Vi lover dog at holde vores database opdateret, så hvis der findes en aktive Ellos rabatkode derude, så finder Rabatta den. Herunder kan du se, hvordan du henter Rabatta og kommer igang med at bruge den.
Computer:
  1. Tryk på knappen i øverste hjørne
  2. Tryk på “Tilføj til Chrome” eller “Hent” i App Store
  3. Hvis du bruger Safari, så følg de efterfølgende trin
  4. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug!
Smartphone:
  1. Søg på Rabatta i App Store eller Google Play Store
  2. Hent app’en
  3. Følg anvisningerne på skærmen
  4. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug!Andre populære sider