R a b a t t a

Installér Rabatta gratis i dag!

Rabatta

 

tester automatisk rabatkoder på et hav af danske webshops

Ofte stillede spørgsmål

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.Mere information om DitUr Rabatkoder

DitUr Rabatkode - sådan finder Rabatta rabatkoder

Leder du efter en DitUr rabatkode? Du er sikkert havnet på siden her fordi du har ledt efter en rabatkode til ditur.dk. Vi kender til situationen med at søge internettet tyndt for rabatkoder til webshops - derfor har vi startet Rabatta. Vi har nemlig lavet et værktøj, der automatisk scanner rabatkoder på internettet og tester dem for dig, når du shopper på nettet. Værktøjet er ganske gratis for dig at bruge, og virker på over 750 webshops. Vi har over 1.000 rabatkoder til forskellige webshops - heriblandt ofte Ditur rabatkoder, som vi findes i vores værktøj. Her på siden kan du se, hvordan Rabatta fungerer - og vi bruger DItUr.dk som eksempel.

Rabatta virker på over 750+ webshops - også på DItUr.dk

Hos Rabatta er vi vilde med ure - og vi er vilde med at spare penge. Derfor er vores værktøj din nye bedste ven, hvis du gerne vil sørge for at have den bedste rabatkode, når du skal købe et nyt ur. Uanset hvilket ur du skal købe er det ærgerligt at gå glip af rabatter, du kunne have fået med Rabatta. Derfor anbefaler vi dig, at du installerer vores værktøj til både din computer og mobil, så du altid har en DitUr Rabatkode lige ved hånden, hvis der findes en aktiv rabatkode til siden derude.

Med Rabatta får du adgang til 1.000+ rabatkoder - Find en DitUr rabatkode 2022

Rabatta er et forbrugerunivers, der samler de bedste rabatter, rabatkoder og tilbud til danske og internationale webshops. Det gør vi fordi vi gerne vil sørge for, at alle forbrugere har den laveste pris, når de shopper online. Derfor har vi samlet rabatkoder til over 750 webshops og forsøger altid at have friske rabatkoder til så mange danske webshops som overhovedet muligt. Det er en fordel for dig, hvis du leder efter en DitUr rabatkode, da vi aktiv scanner internettet for rabatkoder til deres side. Det gør vi fordi vi ikke synes, at der skal være forskel på den pris kunder betaler for det samme produkt på den samme webshop. Er du enig i den indstilling, så synes vi, at du skal installere Rabatta. Det er 100 % gratis og vil altid være det. Leder du derfor efter en DitUr rabatkode, så se nedenunder, hvor vi forklare, hvordan Rabatta fungerer på DitUr.dk

Sådan virker Rabatta på DitUr.dk

Rabatta er et forholdsvist simpelt værktøj, der automatisk scanner internettet for rabatkoder og tester dem for dig, når du handler på nettet. Vi har ofte en aktiv DitUr rabatkode, som du kan se herover eller ved at installere Rabatta til din computer eller telefon. Det er klart det nemmeste bare at installere udvidelsen på din computer, så du altid har en DitUr rabatkode ved hånden, såfremt der findes en aktiv kode derude. Her under kan du se, hvordan Rabatta fungerer, når du handler på Ditur.dk.
 • Rabatta virker sådan her, når du handler på DitUr
 • Du besøger DitUr.dk
 • Rabatta registrerer, at du er på DitUr s hjemmeside
 • Rabatta scanner vores database for DitUr Rabatkoder og tilbyder dem til dig.
 • Du bliver tilbudt, at vi tester de fundne rabatter.
 • Vi tester dem - og du får enten rabat eller er sikker på du handler til laveste pris.

Installér Rabatta og få adgang til en verden af rabatkoder

Hos Rabatta er vores vision at gøre onlinehandel lige for alle. Derfor har vi startet Rabatta - fordi vi grundlæggende ikke synes, at der skal være forskel på den pris to mennesker betaler for en vare på en webshop. Derfor vil vi gerne give alle forbrugere adgang til den samme information, så det ikke kun er dem, der bruger lang tid på at lede efter rabatkoder, der får rabat på deres produkter. Herunder har vi lavet en guide til, hvordan du kommer igang med at spare penge med en DitUr rabatkode. Rabatta findes både på Computeren, som udvidelse til din browser - eller som app til iOS. Se her under, hvordan du henter Rabatta og kommer igang med at bruge vores gratis rabatkodeværktøj.
Computer:
 1. Tryk på knappen “Installer Gratis” i øverste hjørne
 2. Tryk på “Tilføj til Chrome” eller “Hent” i App Store
 3. Hvis du bruger Safari, så følg de efterfølgende trin
 4. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug!
Smartphone:
 1. Søg på Rabatta i App Store eller Google Play Store
 2. Hent app’en
 3. Følg anvisningerne på skærmen
 4. Rabatta er nu tilføjet og klar til brug!Andre populære sider