R a b a t t a

Installér Rabatta gratis i dag!

Rabatta

 

tester automatisk rabatkoder på et hav af danske webshops

Ofte stillede spørgsmål

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.Mere information om Apopro Rabatkoder

Apopro rabatkode

Har du prøvet at google "Apopro rabatkode" uden held? Du har måske fundet en masse sider, som siger de har en rabatkode til Apopro, men når du skriver rabatkoden ind, så får du en fejl på deres hjemmeside. Der kan enten stå, at denne Apropro rabatkode ikke er gyldig eller den er udløbet. Uanset hvad, er det super irriterende at bruge tid på at lede efter rabatkoder på nettet uden at spare penge. Den situation har vi stået i mange gange - og det er super frustrerende, at de rabatkoder man finder ikke giver noget rabat. Derfor har vi fundet på et lille værktøj til dig, der ønsker at have alle tænkelige rabatkoder lige ved hånden, når du shopper online. Vi kalder det Rabatta, og det er en såkaldt browser udvidelse til din internet browser. Det betyder derfor, at vi ikke generer dig når du surfer rundt på internettet, men kun giver dig en lille notifikation, hvis vi tror du kan spare penge på Apopro eller en af de mange andre webshops, som vi ofte har rabatkoder til. Rabatta er helt gratis - og fås både til Google Chrome og Safari. apopro rabatkode

Find enhver gyldig Apopro rabatkode med Rabatta

Så hvis du også elsker at shoppe løs på internettet, så anbefaler vi dig klart, at du får installeret Rabatta. Det er 100 % gratis - og koster ikke en krone at bruge. Det er ikke vores intention, at du nogensinde skal betale for Rabatta - tværtimod faktisk. Vi har skabt Rabatta med intentionen om, at ingen forbrugere skal betale for meget for deres varer online - og alle skal have adgang til de samme rabatkoder og tilbud. Herunder har vi lagt en guide til, hvordan du installerer Rabatta og kommer igang med at spare penge på Apopro og over 400 andre danske webshops.
 • Gå til forsiden af Rabatta – eller direkte til Chrome Webstore / App Store
 • Tryk på knappen “Føj til Chrome” (Det er GRATIS)
 • Rabatta er med tre klik tilføjet og klar til brug på alle danske webshops
 • Du kan nu lede efter gode tilbud på Apopro med Rabatta ved hånden – du får rabatkoderne ved kassen, hvis der er nogle aktive for øjeblikket, der matcher de varer du har i kurven.
 • Slip for nogensinde at skulle lede efter en Apopro rabatkode igen, når du skal købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer.
Hvis du er interesseret i, hvordan Rabatta fungerer aktivt på Apopro eller andre webshops, så finder du sidst i artiklen et lille breakdown af, hvordan Rabatta tracker en rabatkode og tester koden automatisk på din ordre, når du skal betale for den.

Her finder du ofte en rabatkode til Apopro

Apopro er et af Danmarks største online apoteker med flere hundrede forskellige apoteksvarer på de virtuelle hylder. Her der det både muligt at handle receptpligtig medicin og håndkøbsmedicin, samt mange andre varer, du som regel finder på et apotek. Derfor har Apopro flere forskellige kanaler og metoder til at markedsføre deres produkter og generere mersalg af deres produkter. En af disse metoder er naturligvis gennem en Apopro rabatkode, som kan spare dig penge, når du handler på Apopro.dk. Hvis du gerne vil have fat i nogle af de rabatkoder som kan spare dig penge, så bør du først og fremmest installere Rabatta. Vi kan ikke love, at vi altid har en Apopro rabatkode, når du skal købe, men vi kan til gengæld love, at du handler til den laveste Apropro kan tilbyde. Rabatta sørger nemlig for enten at scanne internettet for rabatkoder og sørger for, at du handler til laveste pris på webshoppen.

Om Apopro - Danmarks online apotek

Apopro er Danmarks online apotek med, hvor du kan få et kæmpe udvalg af recept- og håndkøbsmedicin samt kosttilskud og vitaminer. Her er med andre ord alt hvad du finder på dit lokale apotek - og mere til. Apopro tilbyder, at du kan få din receptpligtige medicin sendt direkte til din dør gennem deres online apotek. Derudover finder du alt, hvad der hører sig til et klassisk apotek - det vil altså sige følgende produktkategorier:
 • Håndkøb
 • Hudpleje
 • Personlig pleje
 • Mor og barn
 • Kosttilskud & vitaminer
 • Fritid og Helbred
Desuden tilbyder Apopro også rådgivning i deres online apotek, hvor du kan få vejledning i forhold til forskellige symptomer. Her sidder uddannede og kompetente farmaceuter, der kan yde rådgivning i forhold til forskellige symptomer, som du oplever. Med andre ord er der rigtig gode kundeservice hos Apopros online apotek, så din oplevelse bliver næsten den samme som, hvis du fysisk skulle være tilstede på apoteket. Uagtet om du døjer med forkølelse, tør hud eller andre former for symptomer, der kræver hjælp som Apopro kan være behjælpelig med, er du derfor sikker på at få en oplevelse med dit køb. Det foregår enten pr. telefon, over e-mail eller i Apopro live chat. Ved køb på apopro.dk kan du bruge kreditkort som Dankort, Visa, Mastercard, men også MobilePay mv. Skal du købe medicin på Apopro, så skal du logge ind med dit nemid, som kan hente dine oplysninger. Udover din medicin på recept kan du også købe lægemidler, håndkøbsmedicin og apoteksvarer på Apopro.

Apopro x Rabatta - få op til 25 % rabat, spar penge med Apopro rabatkoder

Apopro opererer med et hav af forskellige kampagner og tilbud, hvor priserne bliver billigere og billigere. Du kan købe solcreme, vitaminer, kosttilskud, hårpleje og mange andre produkter på Danmarks online apotek til billige priser. En af de muligheder du for at få del i de mange gode rabatter på Apopro rabatkoder, som sparer dig penge, når du taster den ind, hvor du skal betale for dit køb. Det kan være alt mellem 25 % rabat og fri fragt, der kan spare dig penge på de produkter der er i din kurv. Hvis du installerer Rabatta, så er du sikker på altid at have rabatkoder lige ved hånden. Vi kan ikke altid love, at der er rabatkoder til Apopro (da vi ikke laver rabatkoderne, men blot videreformidler dem. Dog vil vi gerne sørge for altid at holde vores database opdateret, så hvis der findes en Apopro rabatkode derude - så har du den, når du installerer Rabatta.

Sådan fungerer Rabatta, når du besøger Apopro

Herunder kan du se, hvordan Rabatta fungerer, når du besøger Apopro - få op til 25 % rabat på Apopro produkter med få klik:
 • Du besøger Apopro
 • Rabatta registrerer, at du er på Apopro web-butik.
 • Rabatta scanner vores database for Apopro rabatkoder og tilbyder dem til dig.
 • Du bliver tilbudt, at vi tester de fundne rabatter og tilbud til Apopro.
 • Vi tester dem – og du får enten rabat eller er sikker på du shopper til laveste pris.

Hvorfor virker min Apopro rabatkode ikke?

Der kan forskellige grunde til, at du ikke kan få din Apopro rabatkode til at virkede. Først og fremmest bør du sikre dig, at den rabatkode du har fundet til Apopro stadig er gyldig. Det er muligt, at du har fundet en rabatkode, der giver 25 % rabat, men det kræver også at den er gyldig på købstidspunktet. En anden mulighed, du bør tjekke, hvis din Apopro rabatkode ikke virker er indholdet af din kurv. Hvis dine produkter ikke de produkter, som der gives 25 % rabat på, så kan du heller ikke forvente rabat, da disse produkter ikke er en del af samme kampagner.

Regler for rabatkode på medicin i Danmark

Desuden er der nogle specielle regler for rabatkoder til Apopro, der gør at du ikke kan få rabat på medicin for eksempel. Der gives således ikke 25 % rabat på de produkter i din kurv, der er medicin da lovgivningen i Danmark ikke tillader rabat på receptpligtig medicin gennem rabatkode. Få rabat, spar penge på mange af de andre produkter som Apopro kan tilbyde. Du får tilsendt dine varer med dag-til-dag levering, hvorfor Apopro kan konkurrere med de fleste fysisk apoteker og butikker. Se vores andre rabatkodesider som Zalando rabatkode, Beautycos Rabatkode og andre sider, hvor Rabatta kan bruges. Apopro Rabatkode - Senest opdateret September 2021.Andre populære sider