R a b a t t a

Privatlivspolitik


Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger rabatta.dk indsamler vi oplysninger om dig,som bruges til at tilpasse og forbedre indhold på vores website. Ønsker du ikke cookies bør du slette dem (se vejledning) og ikke yderligere benytte websitet. I nedenstående sektion erder uddybet hvilken slags information der indsamles og med hvilket formål.

Cookies

Rabatta.dk anvender cookies som er en tekstfil der gemmes på din computer,mobiltelefon eller lign. Dette er gjort med formål om at genkende denneog huske eventuelle indstillinger, føre statistik over brugere og målrette annoncer.

Det er muligt at slette cookies – se venligst vejledning her: (se vejledning)

Hvis du sletter cookies eller blokere dem kan vores annoncer blive mindre målrettetdig,desuden kan det forekomme at websitet ikke fungere efter hensigten, og der kanderforvære indhold som du ikke har adgang til.

Rabatta indeholder cookies fra tredjeparter, dette omfatter:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook Pixel
  • Sleeknote
  • Mailchimp
  • Cookiebot
For en yderligere specifikation af hvilke cookies der er placeret i din browser, tjekvenligst sektionen “Cookies Samtykke“.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags oplysninger som i sidste ende kan refereres tilbagetil dig. Når du benytter Rabatta indsamler og behandler vi information i ovenståendekategori. Dette kan være ved tilmelding af nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer på voressociale medier, opretter dig som bruger eller generelt bruger vores browser extension.

Der indsamles og behandles forskellige typer af oplysninger omkring det, dette kan være et unikt ID nummer, tekniske oplysninger om din enhed (computer, tablet eller mobil), IP, geografiskeplacering samt hvor oghvornår du klikker på de forskellige elementer på hjemmesiden. I den sammenhæng hvor du aktivt giver os adgang til privat information behandler vi også navn, email, telefonnummer. Dette vil ofte være i relation til når der oprettes en konto igennem vores browser extension.

Sikkerhed

Vi har på websitet benyttet tekniske sikkerhedsprotokoller mod at dine data bliver slettet, offentliggjort, fortabt, eller på anden måde komme ikke uvedkommende til kendskab så disse kan misbruges i strid med gældende lovgivning.

Formål

Oplysningerne nævnt i ovenstående benyttes til at identificere dig som bruger afvores browser extension, når en konto oprettes. Desuden kan det være i forbindelse med tilmelding og afsendelse af nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Personlige oplysninger bevares i det tidspunkt som stemmer overens med gældende lovgivning og disse vil blive slettet når deres nødvendighed ikke er relevant længere. Perioden afhænger af typen af oplysninger ogderfor er det ikke muligt at komme med en generel tidsramme.

Videregivelse af oplysninger

Dataene om brug af hjemmesiden som eksempelvis hvor du klikker, geografiskeplacering, køn, alderssegment osv. bliver videregivet til tredjeparteri de tilfælde oplysningerne er kendt.

Vi benytter desuden en række tredjeparter til at behandle samt opbevare disse data, disse behandlere kan på ingen måde anvende disse data tilegne formål men opbevarer blot disse data.

Personoplysninger såsom navn og email vil kun blive videregivet hvis du giversamtykke til det.

Indsigt og klager

Du har som bruger altid ret til at få oplyst præcis hvilke personoplysninger vi behandler om dig og du kan derfor altidgøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Samtykken kan tilbagekaldes og desudenhar du ret til at rette eller slette disse oplysninger hvis disse er forkerte. Henvendelse kan ske til [email protected] Desuden har du altid mulighed for atklage over vores behandling af dine personoplysninger ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Rabatta ApS
Klokkestøbergade 17
9000 Aalborg
CVR: DK42232939

Email: [email protected]

Brug af Rabatta’sExtension

Ved brug af Rabatta’s Browser Extension giver du Rabatta tilladelse til at interagere med din browser på forskellige måder, vi har overordnet set tre tilladelser:

1. Tabs Permission
Tabs rettigheder gives for at Rabatta kan se hvilke hjemmeside du besøger og hvornårdu er på en hjemmeside hvor rabatkoder er tilgængelige. Desuden bruges denne tilladelse til at aktivere vores affiliate links som sikre at Rabatta får kommission på websites vi har affiliate aftaler med. Afslutningsvis bruges tabs også til attilføje CSS & Javascript i browseren når vier på checkout siden, så man kan se Rabatta har fundet tilgængelige rabatkoder.


2. Storage permission
Storage rettigheder brugt til at gemme rabatkoderne lokalt i din browser hvilket gør at vi ikke hele tiden skal anmode voresdatabase om rabatkoder. Dette minimere mængden af kald til vores server og er derformed til at minimere vores belastning på vores servere.


3. Host permission
Host tilladelser giver Rabatta rettigheder til at indsætte Javascript og CSS på allehttp og https hjemmesider, hvilket giver Rabatta muligheden for at teste rabatkoderne på de hjemmesider hvordet er teknisk muligt for os.

Hvilken type information samlerRabatta browser extension:

Rabatta’s extension samler overordnet set seks typer af data:

  • Personlig identificerbar information (Navn, email o. lign i de tilfælde hvor dugivers os samtykke hertil.)
  • Financiel og transactionel information (Dette giver Rabatta mulighed for at seom du har brugt en rabatkode ved checkout og om et køb er gennemført ved brug af Rabatta)
  • Lokation (IP adresse)
  • Web historik (Hvilke hjemmesider du har besøgt som Rabatta har rabatkoder til)
  • Bruger aktivitet (Klik på musen, scroll på hjemmesider etc.)
  • Webside indhold (Hvor er knappen til Rabatkoder o. lign)

Salg af data

Rabatta sælger på ingen måde dine personlige data til tredjeparter og har igennem Google Chrome webstore accepteret at ingen data bliver brugt til andet end vores formål, som er at sikre den bedst mulige rabat når du shopper online.

Ændringer af cookieindstillinger

Ønsker du at ændre dine præferencer for cookies, tryk da på nedenstående link.

Cookie Indstillinger