R a b a t t a

Rabatta-Holdet

Jacob fik en idé. Så han hev fat i Benjamin og Simon. Sådan startede Rabatta - og her kan du se lidt om, hvem vi er:

Jacob Frandsen Rabatta

Jacob Frandsen

Direktør Jacob er idémanden bag Rabatta. Han har det overordnede driftsansvar for virksomheden. Han styrer økonomi, administration og andre udfordringer.
Rasmus Hansen Rabatta

Rasmus Hansen

Marketing Rasmus er medansvarlig for marketing og forretningsudvikling i Rabatta. Han er inde over strategi, samarbejder, digital markedsføring og Rabattas brand.
Simon Ejstrud Rabatta

Simon Ejstrud

Marketing Simon har medansvar for marketing og forretningsudvikling. Han arbejder bl.a. med strategi, visuel identitet og kommunikation af Rabattas brand.
Benjamin Mikkelsen Rabatta

Benjamin Mikkelsen

Chefudvikler Benjamin er Rabattas chefudvikler og udgør sammen med Frederik og Frederik Rabattas udviklingsteam. Det er ham, der i grove træk har bygget Rabatta.
Frederik Madsen Rabatta

Frederik Madsen

Udvikler Frederik M er medlem af udviklingsteamet og skriver en stor portion af vores kode. Han sørger for vedligeholdelse og optimering, så Rabatta er live 24/7.
Frederik Schrøder Rabatta

Frederik Schrøder

Udvikler Frederik S er det tredje medlem i vores udviklingsteam og en skarp programmør. Han står for vedligeholdelse og optimering i Rabattas kode.

Hvem er vi?

Bag Rabatta står seks personer med forskellig baggrund og hver deres sæt af kompetencer til at drive Rabatta til vækst. Vi har en mission om, at vi skal lære danskerne at bruge udvidelser til deres browsere og det gør vi gennem Rabatta, hvor de kan spare penge online og altid handle til laveste pris.

Vores vision er at gøre onlinehandel lige for alle. Det gør vi, fordi vi ikke synes man skal forskelsbehandle sine kunder. Derfor samler vi rabatkoder, gavekoder, kuponer og onlinekampagner fra en enorm vifte af danske webshops og gemmer dem i vores database, så vores brugere kan benytte sig af dem, når de handler på nettet. Når en bruger har Rabatta installeret på deres internetbrowser, vil vores “R” lyse gult, når kunden besøger en webshop og et lille tal vil vise hvor mange rabatkoder, kampagner, der er i vores database. Når kunden så har lagt deres varer i kurven, giver vi dem muligheden at teste koderne. På den måde sikrer vi, at alle vores brugere har den laveste pris uanset, hvor de handler.