R a b a t t a

Kontakt os

Vi elsker at få feedback fra vores brugere! Hvis du har nogle gode ideer til fremtidige funktionaliteter hører vi gerne fra dig!

Adresse:

Klokkestøbergade 17, 9B
9000 Aalborg
DanmarkSpørgsmål, kommentarer, ris og ros

Hos Rabatta er vi altid klar til at hjælpe dig med at komme igang med at spare penge. Hvis det driller lidt med at få installationen til at virke, så er du mere end velkommen til at sende os en besked. Så forsøger vi i fællesskab at få Rabatta til at virke på din computer eller din mobil. Vi lover at vende tilbage indenfor 24 timer, så hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bare gerne vil komme med feedback modtager vi det gerne.

Vi har startet Rabatta med det formål, at gøre onlinehandel lige for alle - og derfor vil vi også gerne have dig med ombord. Gør som over 70.000 danskere og installér Rabatta allerede i dag. Så du slipper for at lede efter rabatkoder til alverdens webshops, når du handler på nettet. Vi findes både på computeren til Google Chrome, Safari (Mac App Store) og telefonen på App Store og Google Play.

Inden du kontakter os anbefaler vi at du læser vores FAQ som giver dig svar på de mest gængs spørgsmål. Dette er mest spørgsmål omhandlende praktikaliteter om vores applikation, så hvis du har problemer med at installere Rabatta anbefalver vi stadig at du kontakter os.