R a b a t t a

Installer Rabatta


Her kan du installere Rabatta

Hos Rabatta kæmper vi hver eneste dag for at give så mange danskere adgang til de bedste rabatkoder, der er tilgængelige på nettet. Vi synes grundlæggende ikke, at der skal være forskel på den pris du betaler for en være på en webshop. Derfor synes vi, at alle skal have mulighed for at være en del af vores shopping-univers. Vi har udviklet Rabatta til flere forskellige platforme og enheder. Du kan nu både få Rabatta på din computer og iPhone, så du altid har rabatkoder tilgængelig til danske webshops.

Google Chrome

Rabatta blev oprindeligt udviklet som en Google Chrome extension, der i dag tæller over 100.000 brugere.


Safari

I sommeren 2021 udkom Rabatta, så første gang på Apples browser Safari til Macbooks og lignende.


App Store

Rabatta kan på iOS 15.0 eller automatisk teste rabatkoder i din safari browser.


Play Store

Rabatta virker også til Android. Vi kan teste rabatkoder automatisk i Rabatta appen.Hvordan kan vi gøre Rabatta endnu bedre?

Har du andre idéer til, hvordan vi kan gøre Rabatta endnu bedre, så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi arbejder konstant på at gøre vores shopping-univers til det bedste i Danmark, så hvis du har en idé eller et bud på, hvordan vi kan gøre Rabatta endnu bedre, så må du meget gerne sende os en besked, så kigger vi på dit forslag. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, så hvis du brænder inde med gode idéer, så skynd dig at sende dem afsted!