Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du de ofte stillede spørgsmål.
Har du stadig spørgsmål til vores værktøj, så kan du kontakte os.

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online. 

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

Du kan installere Rabatta her:

Tilføj Rabatta til Chrome her

Alternativt kan du klikke på en af de tre knapper øverst på siden, hvor der står "Tilføj Rabatta".

Vi tjener penge på såkaldt "affiliate".

Det betyder, at vi tjener penge ved at tage en lille procentdel af det beløb, som du køber for, når du handler på nettet. Det koster ikke dig noget, da du betaler den bedste og billigste pris, når du bruger koden. Det er virksomheden du køber hos, der i nogle tilfælde betaler os et beløb for, at du har brugt en kode på deres side.

Q. Hvad gør Rabatta?

Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online. 

Q. Hvad koster det?

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi, fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

Q. Hvordan bruger jeg Rabatta, når jeg online shopper?

Vi kan hjælpe dig på flere måder, når du shopper online. For det første kan vi selvfølgelig hjælpe dig, når du skal til at betale for dine varer. Her kan vi nemlig i langt størstedelen af tilfældene teste rabatkoderne automatisk for dig. Derudover kan vi også hjælpe dig ved blot at vise dig, om der findes rabatkoder til siden før du går til kassen - du kan tilmed kopiere dem direkte i Rabatta.

Q. Gemmer I min data?

Nej. Vi registrerer ingen af dine private informationer, når du handler på nettet. Det eneste vi kan se, er et auto-genereret unikt bruger ID, som Rabatta skaber. Det giver os mulighed for at forbedre Rabatta og gøre det endnu bedre, når du bruger os til din shopping.

Q: Jeg skal til at betale for min vare, men kan ikke finde et felt for rabatkoder?

Webshops er forskellige, og ikke alle sider har et felt, hvor du kan indtaste din rabatkode. Nogen sider kalder det måske også noget andet end “rabatkode”. Derfor kan du sommetider finde feltet, hvor du skal indtaste din rabatkode under følgende navne. Så udover et sted, hvor der står “rabatkode”.

- Rabatkupon
- Kuponkode
- Tilbudskode
- Medlemskode

Nogle website samler endda rabatkoder på samme sted, som man indløser gavekort, så :

- Rabat
- Vouchers
- Gavekort

Q. Kan alle installere Rabatta?

JA! Alle kan installere Rabatta - det er gratis for alle, der gerne vil have den billigste pris på internettet. For tiden kræver det kun, at du enten bruger Google Chrome eller Microsoft Edge på din computer.

Q. Har i en app til mobilen?

Ikke endnu - for øjeblikket eksisterer vi kun til din computer. Vi arbejder dog hårdt på at udvide Rabattas univers, så vi forhåbentligt snart kan understøtte online shopping på mobilen.

Q. Må jeg dele rabatkoderne med mine venner og familie?

Ja, selvfølgelig! Vi vil dog klart anbefale, at du også beder dine venner og familie om at installere Rabatta - det er jo helt gratis, og så sparer de også penge næste gang, de skal handle online.

Q. Er i ikke bare Honey på dansk?

Nej. Rabatta og Honeys teknologi ligner hinanden på de fleste punkter - men her stopper sammenligningen også. Rabatta er startet af seks iværksættere fra Danmark med en drøm om at gøre internettet mere lige for danskere. Vi fokuserer primært på det danske marked og har over 370+ danske webshops. Honey er ejet af en kæmpe finansgigant (Paypal) og fokuserer primært på amerikanske og internationale webshops.

Q. Hvilke webshops kan jeg bruge Rabatta på?

Listen er rigtig lang - du kan se alle danske og udenlandske webshops vi understøtter her:

Q. Hvordan installerer jeg Rabatta?

Du kan installere Rabatta her: Tilføj Rabatta til Chrome her

Q. Hvordan tjener Rabatta penge?

Vi tjener penge på såkaldt "affiliate". Det betyder, at vi tjener penge ved at tage en lille procentdel af det beløb, som du køber for, når du handler på nettet. Det koster ikke dig noget, da du betaler den bedste og billigste pris, når du bruger de koder, vi har. Det er virksomheden du køber hos, der betaler os et beløb for, at du har brugt en kode på deres side. Derfor betaler du aldrig for Rabatta, når du bruger det - vi er 100 % gratis for dig - og det bliver vi ved med at være.

Q. Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Det kan der være forskellige grunde til. Vi gør vores bedste for at teste rabatkoderne, før du får dem med Rabatta. Der kan dog ske forskellige ting, der gør at rabatkoden ikke virker til det du forsøger at købe. Det er vigtigt at pointere, at (næsten alle) rabatkoderne ikke er vores unikke - vi har blot fundet dem, fået dem tilsendt eller gravet dem frem for dig, så du kan afprøve dem og se om du kan spare nogle penge. Derfor skal rabatkoden stadig være gyldig og gældende til de produkter, du har i kurven. Hvis du spotter en rabatkode eller et tilbud på Rabatta, der ikke virker, så er du meget velkommen at sende os en besked. Så fjerner vi rabatkoden, hvis den er ugyldig.

Q. Er Rabatta lovligt?

Selvfølgelig er det det. Vi er lige så lovlige, som hvis du fandt rabatkoder andre steder på nettet på egen hånd - desuden overholder vi al dansk og international lovgivning på området. Vi tillader os bare at gøre det nemmere for dig. Derfor tilbyder vi alle rabatkoderne, når du er gået til kurven på den side, du shopper på - så du ikke skal bruge 10-15 minutter på at lede efter døde rabatkoder.

Q Hvordan kopierer jeg rabatkoden?

På størstedelen af de danske webshops kan vi teste rabatkoderne automatisk for dig - og du behøver derfor ikke gøre noget. Der er dog undtagelser - og her kan du klikke på Rabatta-ikonet og nemt kopiere rabatkoden ved at trykke på “kopier” - så kan du selv teste den på webshoppen.

Q. Der er ingen rabatkoder til den side, jeg shopper på?

Lad os få det slået helt fast - vi styrer desværre ikke selv, hvilke rabatkoder vi har. Det skyldes, at det ikke er vores rabatkoder - vi hjælper dig bare med at finde frem til dem. På den måde skal du ikke bruge 10-15 minutter på at google efter rabatkoder uden grund. Vi kan derfor ikke garantere, at du kan få rabat på de sider du ønsker. Vi har ikke altid rabatkoder til alle sider - vi ville ønske det var sådan, men sådan er det desværre ikke.

Vi kan dog hjælpe med at spare dig tid og penge på over 370 webshops, hvor vi pt. har 750+ aktive rabatkoder. Så derfor er der god grund til at installere Rabatta, hvis du altid vil være sikret den laveste pris, når du handler på nettet.

Q. Hvem har lavet Rabatta?

Det har Jacob, Benjamin, Frederik, Frederik, Rasmus og Simon - og vi vil gerne gøre internettet mere fair. Jacob er vores direktør, Benjamin er vores chefudvikler, Frederik og Frederik er vores udviklere og til sidst Rasmus og Simon, som står for vores marketing og forretningsudvikling. Du kan læse mere om os på siden "Om os".

Q. Laver i sponsorede samarbejder med bloggere, influencers og content creators?

Ja da! Hvis du tænker, at dine følgere skal kende til Rabatta, så er vi mere end interesseret i et samarbejde.

Kontakt i dag på mail: info@rabatta.dk eller smid os en besked på vores sociale medier. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Q. Kan jeg søge job hos Rabatta?

Lige i øjeblikket er vi i opstartsfasen, og derfor har vi ikke brug for nogle ekstra hænder. Du er dog meget velkommen til at sende dit CV og din ansøgning uopfordret, så vi kan hive fat i dig, når vi skal bruge hjælp.

Q. Hvor mange brugere har Rabatta?

I øjeblikket har over 35.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder, så kan du hente Rabatta lige her.