R a b a t t a

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Rabatta og rabatkoder


Vores værktøj er en browser-extension, der samler alle rabatkoder og kuponer fra internettet. Når du handler på nettet, så vil vores extension automatisk give dig besked, hvis der er tilbud, kampagner, kuponer eller rabatkoder. Derfor kan du spare penge, hver gang du handler online.

Rabatta er gratis. Det er gratis både at bruge og installere Rabatta til din browser. Vi vil altid tilbyde Rabatta, som et gratis produkt - nu og for altid. Det gør vi fordi vi mener, at du ikke skal betale overpris for noget. Vi vil altid sørge for, at du har den billigste og bedste pris, når du handler online.

Vi tjener penge på såkaldt 'affiliate'.
Det betyder, at vi tjener penge ved at tage en lille procentdel af det beløb, som du køber for, når du handler på nettet Det koster ikke dig noget, da du betaler den bedste og billigste pris, når du bruger koden. Det er virksomheden du køber hos, der i nogle tilfælde betaler os et beløb for, at du har brugt en kode på deres side.

Vi kan hjælpe dig på flere måder, når du shopper online. For det første kan vi selvfølgelig hjælpe dig, når du skal til at betale for dine varer. Her kan vi nemlig i langt størstedelen af tilfældene teste rabatkoderne automatisk for dig. Derudover kan vi også hjælpe dig ved blot at vise dig, om der findes rabatkoder til siden før du går til kassen - du kan tilmed kopiere dem direkte i Rabatta.

Webshops er forskellige, og ikke alle sider har et felt, hvor du kan indtaste din rabatkode. Nogen sider kalder det måske også noget andet end “rabatkode”. Derfor kan du sommetider finde feltet, hvor du skal indtaste din rabatkode under følgende navne. Så udover et sted, hvor der står “rabatkode”.
- Rabatkupon
- Kuponkode
- Tilbudskode
- Medlemskode

Nogle website samler endda rabatkoder på samme sted, som man indløser gavekort, så:
- Rabat
- Vouchers
- Gavekort

JA! Alle kan installere Rabatta - det er gratis for alle, der gerne vil have den billigste pris på internettet. For tiden kræver det kun, at du enten bruger Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge på din computer.

Ønsker du af bruge Rabatta på mobilen, er det muligt at downloade til safari på iOS enheder

Ja det kan du tro!

Da Apple lanceret iOS 15 tilføjede de muligheden for at tilføje extensions på safari til mobilen, du kan derfor hente Rabatta gratis i App Storen

Det er muligt at hente Rabatta til Android, dog har Google endnu ikke gjort det muligt at tilføje browser extensions til Android, og du kan derfor kun få en oversigt over vores rabatkoder i Android appen

Ja, selvfølgelig! Vi vil dog klart anbefale, at du også beder dine venner og familie om at installere Rabatta - det er jo helt gratis, og så sparer de også penge næste gang, de skal handle online.

Nej. Rabatta og Honeys teknologi ligner hinanden på de fleste punkter - men her stopper sammenligningen også. Rabatta er startet af seks iværksættere fra Danmark med en drøm om at samle rabatkoder ét sted. Vi fokuserer primært på det skandinaviske marked og har rabatkoder til over 750 danske webshops. Honey er ejet af en kæmpe finansgigant (Paypal og fokuserer primært på amerikanske og internationale webshops.

Selvfølgelig er det det. Vi er lige så lovlige, som hvis du fandt rabatkoder andre steder på nettet på egen hånd - desuden overholder vi al dansk og international lovgivning på området. Vi tillader os bare at gøre det nemmere for dig. Derfor tilbyder vi alle rabatkoderne, når du er gået til kurven på den side, du shopper på - så du ikke skal bruge 10-15 minutter på at lede efter døde rabatkoder.

Det har Jacob, Benjamin, Frederik, Frederik, Rasmus og Simon - og vi vil gerne gøre internettet mere fair. Jacob er vores direktør, Benjamin er vores chefudvikler Frederik og Frederik er vores udviklere og til sidst Rasmus og Simon, som står for vores marketing og forretningsudvikling. Du kan læse mere om os på siden 'Om os'.

I øjeblikket har over 100.000 brugere allerede installeret Rabatta og sparet penge. Hvis du også gerne vil have den bedste pris, når du shopper online - og adgang til et univers af gratis rabatkoder.

Det kan der være forskellige grunde til. Vi gør vores bedste for at teste rabatkoderne, før du får dem med Rabatta. Der kan dog ske forskellige ting, der gør at rabatkoden ikke virker til det du forsøger at købe. Det er vigtigt at pointere, at (næsten alle) rabatkoderne ikke er vores unikke - vi har blot fundet dem, fået dem tilsendt eller gravet dem frem for dig, så du kan afprøve dem og se om du kan spare nogle penge. Derfor skal rabatkoden stadig være gyldig og gældende til de produkter, du har i kurven Hvis du spotter en rabatkode eller et tilbud på Rabatta, der ikke virker, så er du meget velkommen at sende os en besked. Så fjerner vi rabatkoden, hvis den er ugyldig.

På størstedelen af de danske webshops kan vi teste rabatkoderne automatisk for dig - og du behøver derfor ikke gøre noget. Der er dog undtagelser - og her kan du klikke på Rabatta-ikonet og nemt kopiere rabatkoden ved at trykke på “kopier” - så kan du selv teste den på webshoppen.

Lad os få det slået helt fast - vi styrer desværre ikke selv, hvilke rabatkoder vi har. Det skyldes, at det ikke er vores rabatkoder - vi hjælper dig bare med at finde frem til dem. På den måde skal du ikke bruge 10-15 minutter på at google efter rabatkoder uden grund. Vi kan derfor ikke garantere, at du kan få rabat på de sider du ønsker. Vi har ikke altid rabatkoder til alle sider - vi ville ønske det var sådan, men sådan er det desværre ikke.

Vi kan dog hjælpe med at spare dig tid og penge på over 750 webshops, hvor vi pt. har 750+ aktive rabatkoder. Så derfor er der god grund til at installere Rabatta, hvis du altid vil være sikret den laveste pris, når du handler på nettet.

Ja da! Hvis du tænker, at dine følgere skal kende til Rabatta, så er vi mere end interesseret i et samarbejde.<br> Kontakt i dag på mail: [email protected] eller smid os en besked på vores sociale medier. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Lige i øjeblikket er vi i opstartsfasen, og derfor har vi ikke brug for nogle ekstra hænder. Du er dog meget velkommen til at sende dit CV og din ansøgning uopfordret, så vi kan hive fat i dig, når vi skal bruge hjælp.Om Rabattas FAQ

Her kan du finde et overblik over de mange spørgsmål, vi ofte bliver stillet om Rabatta, rabatkoder og lignende. Vi sørger for at afdække så mange spørgsmål som muligt i vores FAQ-univers, så vi håber du kan finde et svar på dit spørgsmål her. Hvis du ikke finder svaret, og alligevel brænder inde med et spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til os på [email protected] eller gennem vores kontaktformular her på hjemmeside. Så lover vi, at vi skal gøre vores allerbedste for at besvare det - og altid indenfor 24 timer.