R a b a t t a

Rabatta som rabatkode app - vi er landet på Android


Rabatta blog image

Rabatta som rabatkode app - vi er landet på Android

I har efterspurgt det længe - og nu får i den endelig! Rabatta lancerer en rabatkode app, der gør det lettere at finde rabatkoder automatisk på mobilen. Nu kan du have Rabatta med i lommen og få adgang til over 1.000+ rabatkoder på farten.

Vi kan nu stolt præsentere, at Rabatta er tilgængelige på alle platforme. Det er en realitet efter, at vi endelig kan løfte sløret for, at vi har lavet en rabatkode app til alle jer, der elsker at shoppe på mobilen.

Rabatta kan nu hentes i Google Play Store og er selvfølgelig 100 % gratis at hente og bruge. Med appen får du adgang til hele vores kartotek af rabatkoder til over 750+ danske og internationale webshops. Med andre ord betyder det, at du nu ikke længere behøver en computer for at bruge Rabatta..

Rabatkode app til både Android og iOS

Rabatta kan nu fås til både iOS og Android. Tidligere på året gjorde Apple det nemlig også muligt for os at bruge Rabatta på iPhones og iPad’en med deres iOS 15-opdatering. Derfor kan du nu tilgå vores rabatkoder gennem både mobilen og computeren..

Hvis du derfor er typen, der elsker at shoppe på mobilen eller tabletten, så er Rabatta som skabt til dig. Vi finder og tester automatisk rabatkoder for dig, direkte i appen. Du behøver ikke engang at gå ud af appen og finde hjemmeside for at købe noget - det hele lægger inde i Android-appen.

Gør som 85.000+ andre danskere - Installér Rabatta i dag

I skrivende stund har over 85.000 danskere tilsluttet Rabattas rabat-univers, hvor du helt gratis får rabatkoder, når du går til kassen på webshops. Vi har for øjeblikket over 1.000 rabatkoder til 750+ webshops, som du altså får adgang til, hvis du installere Rabatta i dag. Så hvad venter du på - hent os til både din computer og telefon, hvis du elsker rabatkoder lige så meget som os.

Simon Blog Rabatta
Simon Om Forfatteren

Simon har medansvar for marketing og forretningsudvikling. Han arbejder bl.a. med strategi, visuel identitet og kommunikation af Rabattas brand.