R a b a t t a

3 gode grunde til at installere Rabatta i Black Week


Rabatta blog image

3 gode grunde til at installere Rabatta i Black Week

3 gode grunde til at installere Rabatta i Black Week

Endelig er det blevet tid til Black Week. Over alt i det danske land gør butikker og webshops klar til den helt store tilbudsfest. Her finder du tilbud på alt fra elektronik til brugskunst, og derfor kan det være en rigtig god idé at kigge efter de ting, du står og mangler i næste uge.

I dette blog post giver vi dig tre gode grunde til at installere Rabatta, hvis du gerne vil sikkert og sparsomt igennem Black Week. Vi har nemlig sørget for at dække din ryg, så du altid er sikker på at have den bedste pris, når du shopper online. Vi giver dig tre grunde til, hvorfor Rabatta er ganske uundværligt i en hektisk uge, der kan være svær at finde hoved og hale i.

Husk også at tjekke vores store Black Friday guide ud, hvor du får det store overblik over, hvilke virksomheder, du kan forvente gode tilbud fra. Læs med her i artiklen og forstå, hvorfor du skal have Rabatta installeret i denne uge.

#1 - Du sparer flere penge!

Med Rabatta installeret er du sikker på, at du handler til den laveste pris på Black Friday. Vi har nemlig scannet internettet for rabatkoder i tiden op til Black Week. Derfor har du adgang til et hav af eksklusive rabatkoder, der sparer dig tid og penge, når du skal handle online.

Du sparer ganske enkelt bare flere penge, når har Rabatta installeret fordi vi altid sørger for at samle så stor en database med rabatkoder som overhovedet muligt. For øjeblikket er der over 1.000 rabatkoder til over 750+ webshops, og derfor er der helt sikkert og en webshop, hvor du kan spare penge. Grund nummer ét til, hvorfor du skal installere Rabatta i Black Week er ganske enkelt fordi det kan spare dig penge.

#2 - Du behøver ikke bruge tid på at lede efter rabatkoder på nettet

Den anden rigtig gode grund til, at du skal have Rabatta installeret i Black Week er, at du ikke længere behøver at bruge tid og kræfter på at lede efter rabatkoder, kuponer og tilbud på nettet. Ikke flere søgninger efter rabatkoder på internettet, hvor du bliver skuffet.

Vi viser nemlig kun rabatkoder, der rent faktisk virker - ellers er der ingen mening i at vise dem jo. Hvis du derfor gerne vil spare en mønt eller to på din bestilling, men ikke magter at indlede en større efterforskning efter rabatkoder, så er Rabatta simpelthen din nye bedste ven.

#3 - Det er 100 % GRATIS - både på computer og mobil!

Hos Rabatta synes vi selv, at vi har en rimelig ambitiøs vision. Vi vil nemlig gerne gøre onlinehandel lige for alle. Derfor har vi skabt Rabatta, for at du som forbruger altid har adgang til rabatkoder til de hjemmesider, hvis der findes nogen aktive koder på internettet. Dette betyder selvfølgelig også, at Rabatta helt gratis. Du kan både finde vores rabatkodeunivers som browserudvidelse og app til telefonen.

Du kan hente Rabatta både til Google Chrome, Microsoft Edge, Safari samt både Android og iPhone. Hent det i dag, så er du sikker på ikke at gå glip af vigtige rabatter og tilbud i løbet af Black Week.

Simon Blog Rabatta
Simon Om Forfatteren

Simon har medansvar for marketing og forretningsudvikling. Han arbejder bl.a. med strategi, visuel identitet og kommunikation af Rabattas brand.