R a b a t t a

Hack dine måltider - proteinrige snacks til din træning


Rabatta blog image

Proteinrige måltider - sådan laver du dem - Rabatta.dk

Dette indhold er sponsoreret

Fitnesscentrene er åbne igen! Hvis du er en af dem, der jubler over, at du nu igen kan løfte jern eller løbe en tur på løbebåndet i landets fitnesscentre, så er det her et indlæg, du vil kunne lide. Vi har nemlig teamet op med TheProteinWorks og skaffet dig en rabatkode til hele shoppen, så du igen kan købe op i både proteinpulver og andre proteinfyldte snacks. Desuden kommer vi her med tre helt konkrete snacks, som du kan tage med dig, hvis du vil i gang med at skabe en sundere livsstil til din træning. Husk at dine timer i fitness-centeret skal bakkes op af din kost!

Banana Bread

En af de nyere trends, som blev rigtig populært specielt i 2020 er det såkaldte “Banana Bread”. Bananbrødet er en sundere version af banankagen og har en mere brødagtig konsistens. Hvis du elsker kage, men gerne vil holde nul-sukker-politik, så er bananbrødet en fantastisk opskrift, der er super nem at lave. Du kan med fordel smide en masse proteinpulver i opskriften, hvis du gerne vil have bedre udnyttelse af dine kalorier i bananbrødet.

Smoothies og shakes 

En anden måde at optimere dit kalorieindtag og spise bedre er ved at lave smoothies og shakes før og efter træningen. Med smoothies og shakes kan du nemlig få de rigtige mængder proteiner, kulhydrater og fedtstoffer - og du bestemmer helt selv, hvad der skal i dem. Vælg dine yndlingsfrugter og giv dem en tur i blenderen med proteinpulver samt vand eller juice - så har du en lækker to-go snack, som både er sund og lækker.

Proteinpandekager

Det er efterhånden en rigtig klassiker, men det gør den ikke mindre lækker - og den er tilmed sund! Proteinpandekager er en genial snack, hvis du skal spise sundt, men har hang til søde sager. Du kan putte alle slags frugter i dine pandekager for at give dem ekstra smag - prøv blåbær-, banan- eller jordbærpandekager, som alle er gode variationer af proteinpandekagerne, så du kan tage din træning til det næste niveau.  

Simon Blog Rabatta
Simon Om Forfatteren

Simon har medansvar for marketing og forretningsudvikling. Han arbejder bl.a. med strategi, visuel identitet og kommunikation af Rabattas brand.