R a b a t t a

De bedste Black Week tilbud 2021 - Dag 4 - Torsdag


Rabatta blog image

De bedste Black Week tilbud 2021 - Dag 4 - Torsdag

Dette indhold er sponsoreret

Dagen før dagen - her er fem gode tilbud, mens du venter på Black Friday! Traditionel er torsdag faktisk den mest stille dag i Black Week. Det er på mange måder ligesom den 23. december - alle går og venter på den helt store tilbudsdag, Black Friday. Der er dog stadig gode tilbud at hente på en dag som i dag. Her har vi scannet danske webshops for de bedste tilbud, og det her er vores bud på fem gode tilbud, som du kan kigge på, mens du fordriver ventetiden henimod Black Friday. Læs med og bliv klogere på, hvor du finder gode tilbud i dag. Vi har blandt andet fundet tilbud til Cocopanda, Sportmaster, Nicehair,

Cocopanda

Skal du have fyldt op på hudpleje, makeup eller anden skønhedspleje, så er Cocopanda simpelthen stedet, du skal handle i denne uge. I deres Black Week tilbud kan du nemlig spare op til 55 % og få fri fragt på din ordre ved brug af koden ‘BLACK21'. Skynd dig at hoppe ind på Cocopanda og se de gode tilbud!

Hunkemöller

Hunkemöller er en hjemmeside, du bør besøge, hvis du skal bruge noget nyt luksus-lingerie. Hunkemöller kører nemlig et brag af en Black Friday, hvor du kan få 50 % på hele deres flotte kollektion. Alt er til halvpris på Hunkemöller, så skynd dig ind og køb noget lækkert til dig selv!

ASOS

Har du fået købt ind til vintergarderoben eller mangler du lige en jakke, et par handsker eller et halstørklæde til den kolde tid, så anbefaler vi, at du besøger ASOS Black Week-udsalg. Her får du nemlig op til 80 % rabat på udvalgte produkter - og der er både gode tilbud til herrer, damer og børn.

Sportmaster

Sportmaster giver den også gas med deres tilbud i Black Week. Her kan du nemlig spare mellem 25 og 70 % på hele deres udvalg. Sportmaster er derfor ekstra klar til Black Friday imorgen, hvor tilbuddene efter sigende bliver endnu vildere. Hop ind og kig på alle de mange tilbudsvarer til både herrer, damer og børn, hvis du også skal have opgraderet dit game på sports- og træningstøj.

Nicehair

Sidst i rækken, men bestemt ikke mindst, findes Nicehair og deres Black Week-udsalg. Hvis du skal have en upgrade på dine hårprodukter, så er denne uge et rigtig godt tidspunkt. Her får du både rabat på hårvoks, saltvandssprays samt andre hårprodukter til at pleje og style dit hår. Slå derfor et smut forbi Nicehair, hvis du vil have 25 % rabat på dine hårprodukter. Vi ses imorgen til et brag af en tilbudsfest - og indtil da kan du tjekke vores store Black Friday univers, hvor du får overblikket over, hvor du kan spare mange penge i denne uge.

Simon Blog Rabatta
Simon Om Forfatteren

Simon har medansvar for marketing og forretningsudvikling. Han arbejder bl.a. med strategi, visuel identitet og kommunikation af Rabattas brand.