R a b a t t a

De bedste Black Week tilbud 2021 - Dag 3 - Onsdag


Rabatta blog image

De bedste Black Week tilbud 2021 - Dag 3 - Onsdag

OBS: Blog indlægget indeholder affiliate links som betyder, at der ved køb gennem disse links betales en kommission til Rabatta.

Så blev det onsdag, og der er nye Black Week tilbud til dig!

Samtlige danske webshops melder om en overordentlig god stemning blandt de shoppeglade danskere på Black Weeks to første dage. I dag er det blevet onsdag, og der er nu kun to dage til, at det for alvor går løs til Black Friday. I dag har vi igen fundet fem af de bedste tilbud. Hop ned og tjek om nogle af de tilbud vi har fundet, matcher din ønskeliste i Black Week. Husk at installere Rabatta, så du får rabatkoder og tilbud lige ved hånden, når du skal bruge penge på Black Friday og julehandlen.

Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow har startet deres black week udsalg. Blandt andet med en ny kollektion, med klassiske produkter i en ny sort stil. Derudover findes der besparelser på 10 - 40% i meget af butikken. Se alle tilbudene her.

Zalando Lounge

Zalando Lounge fejrer Cyber Week med en række stærke tilbud. På Zalando Lounge finder du blandt andet tøj fra velkendte mærker, samt accessories og andre livsstilsprodukter. Så leder du efter den perfekt julegave, er Zalando Lounge et godt sted at starte. Se tilbuddene fra Zalando Lounge her.

Smart Home hos Power

Smart home udstyr har i de seneste år vundet mere og mere frem. Alt fra personlige assistenter som Alexa til smart belysning med Phillips Hue er nu fast inventar hos mange danskere. Skal du også med på bølgen? - Så bør du tjekke tilbuddene hos Power, hvor over 400 Smart Home produkter er nedsat, se dem her.

Look Fantastic

På Look Fantastic finder du alt i makeup og parfumer, både til mænd og damer. Look Fantastic har cyber week tilbud på en lang række produkter. Her kan du spare 50% på en lang række produkter, og især parfumer er stærkt nedsat. Se tilbuddende fra Look Fantastic her.

My Protein

My Protein holder et stort black week udsalg, hvor der kan fås 50% på alle vare i butikken. Bestiller man for mere end 80£, får man samtidigt en gratis black friday box med fra My Protein. Så står du og mangler nyt tøj protein pulver eller andet udstyr til din træning, bør du klikke her.

Simon Blog Rabatta
Benjamin Om Forfatteren

Benjamin er Rabattas chefudvikler og udgør sammen med Frederik og Frederik Rabattas udviklingsteam. Det er ham, der i grove træk har bygget Rabatta.