R a b a t t a

Black Week Tilbud - Mandag


Rabatta blog image

Black Week: Her er de bedste mandagstilbud

OBS: Blog indlægget indeholder affiliate links som betyder, at der ved køb gennem disse links betales en kommission til Rabatta.

BLACK WEEK ER ENDELIG I GANG! I dag lyder startskuddet til en hel uge med fantastiske tilbud og rabatkoder til en lang række danske webshop. Vi er hos Rabatta 110 % klar til denne uge, og vi har lagt os i selen for at give dig det helt store overblik over, hvordan du sparer flest mulige penge. Vi anbefaler først og fremmest, at du kigger på vores guide til Black Friday og Black Week generelt. Her har vi samlet alt, hvad du har behov for at vide for at være klar til tilbudsugen. Her i opslaget finder du fem gode tilbud, som vi synes, du bør tjekke ud. Vi synes, at I skal forkæles med gode tilbud i denne uge, så herunder har vi gode priser på en masse tøj til enhver smag, elektronik og julegaveideer i hobetal. Hvis tilbuddene ikke matcher det du skal bruge, så husk at vende tilbage imorgen, hvor vi har fem endnu bedre tilbud med!

Teeshoppen

Hos Teeshoppen går de tilbudsamok i anledning af Black Week, og de har allerede mange vilde tilbud! Du kan bl.a. spare penge på deres populære Performance Pants, t-shirts og en hel masse nyheder! Du behøver ikke engang en rabatkode - bare gå til udsalget her:

2trendy

Hos 2trendy har de eksklusive tilbud hele ugen. De har nedsat prisen på tusindvis af varer, og netop i dag kan du spare mindst 25% på hele siden! Om du er på udkig efter en ny vinterjakke, et par fede jeans eller et friskt jakkesæt til julefrokostsæsonen, så finder du det hos 2trendy! Find deres Black Week tilbud her:

Coolshop

Hos Coolshop fejrer de Black Friday Week med vilde tilbud hver eneste dag. Det er det perfekte sted at shoppe årets julegaver! Du kan eksempelvis spare masser af penge på en gamerstol, Playstationspil, beautyprodukter og meget meget andet. Tjek deres tilbud ud her:

Hunkemöller

Hos Hunkemöller kan du spare op til 50% på hele kollektionen! Her finder du et kæmpe udvalg af undertøj, nattøj og badetøj, og du kan sågar også finde et par nye hjemmesko. Tjek alle de gode tilbud ud via linket her:

NA-KD

NA-KD er en sikker vinder, hvis du skal have fornyet garderoben. I denne uge kan du spare 30% på hele deres sortiment! Du bruger blot rabatkoden ‘BlackWeek’, og så trækkes 30% fra din ordre.

Simon Blog Rabatta
Rasmus Om Forfatteren

Rasmus er medansvarlig for marketing og forretningsudvikling i Rabatta. Han er inde over strategi, samarbejder, digital markedsføring og Rabattas brand.