R a b a t t a

Hold øje med disse webshops på Black Week


Rabatta blog image

Hold øje med disse webshops på Black Week

OBS: Blog indlægget indeholder affiliate links som betyder, at der ved køb gennem disse links betales en kommission til Rabatta.

Black Week er lige om hjørnet, og du går måske og overvejer, hvad du skal købe på den store shoppingdag. Det kan være du skal have udskiftet garderoben, have ny iPhone eller noget lignende, hvor du gerne vil spare penge.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvor i alverden man finder den bedste rabat. Alle virksomheder skilter jo med tilbud og rabatter over det hele på Black Week , og det er svært at gennemskue, hvor man får den bedste rabat. Det vil vi gerne lave om på.

Derfor finder du her et lynhurtigt overblik over, hvilke webshops, der plejer at have gode tilbud på Black Week og Black Friday. Vi har samlet disse webshops, som du skal holde øje med i fire kategorier. Fashion, elektronik, træning og senge er nemlig historisk set dem, der har de bedste tilbud på Black Week. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan gennemskue de bedste tilbud og spare mest i Black Week.

Rabatta blog billede

#1 - Fashion - Zalando, NA-KD, TeeShoppen og BOOZT

En af de kategorier, hvor der er allermest fart på tilbuddene i Black Week er Fashion-industrien. Specielt de brands, der forhandler fast fashion til lave priser har ganske ofte vilde tilbud på shoppingdagene i slut-november. Derfor har vi samlet fire webshops indenfor fashion, du skal holde øje med, hvis du gerne vil spare penge i Black Week.

Zalando er første bud på en webshop med gode tilbud i Black Week. Her er der ofte masser af penge at spare, hvis du skal have fyldt garderoben op. Zalando er nemlig en af de webshops danskerne er gladest for, og står da også for en enorm del af det samlede salg i Black Week.

NA-KD har taget danskerne med storm de seneste par år, og der er rigtig gode tilbud at finde på Black Week. Derfor anbefaler vi, at du holder et øje på NA-KD i dette års Black Week. NA-KD har nemlig ofte rigtig gode tilbud på andre tidspunkter af året, så mon ikke vi også kan forvente gode tilbud fra NA-KD i år?

TeeShoppen plejer ligeledes at køre rigtig gode tilbud i forbindelse med Black Week. Her kan man ofte spare op til 70 % på udvalgte varer! Hvis du derfor skal have fyldt garderoben op med basic apparel, så bør du tjekke webshoppen ud på flere tidspunkter i Black Week.

Boozt, er den sidste webshop, du ihvertfald bør holde øje med i Black Week. De er, som de andre, også notoriske for deres rigtig gode tilbud på Black Week og Black Friday. Hold derfor øje med Boozt og Booztlet, når du skal shoppe tøj i tilbudsugen

#2 - Elektronik - Proshop, CDON, Coolsho, Power og Elgiganten

Skal du bruge en ny iPhone eller computer? Så hold lige på kreditkortet et øjeblik, kammerat! Elektronik plejer nemlig at være konge-kategorien, når det kommer til gode tilbud på Black Friday og Black Week i det hele taget. Her kan du se et overblik over butikker, der sælger elektronik til lave priser på Black Friday og i Black Week.

Elgiganten er måske en af de allerførste, der bragte den store shoppingdag til Danmark. Som beskrevet i vores store Black Friday Guide, så har der de seneste år hersket en decideret priskrig mellem de to mastodonter på markedet. Sørg derfor for at kigge igennem Elgigantens tilbuds katalog, hvis du skal opgraderes på elektronik- og gadget-fronten.

Power er også en umulig webshop at komme udenom i Black Week - og i særdeleshed om fredagen. De sidste par år har giganten virkelig taget fart, og danskerne har taget både de nye varerhuse og webshoppen til sig. Derfor er det også et oplagt sted at kigge, når du skal shoppe eletronik på Black Friday.

CDON var ligesom Elgiganten også nogle af de første i Danmark til for alvor at annoncere med Black Friday-tilbud. Siden har ofte forskellige koncepter og tilbud, men tidligere har det været sådan, at der er et nyt tilbud i timen på Black Friday. Kig derfor forbi, når du skal shoppe elektronik på Black Week.

Proshop plejer også at have et par gode elektronik-tilbud i baghånden i Black Week. Her er der primært tale om computere, hardware og gaming-tilbud, som du kan spare penge på, når du skal shoppe på Black Friday og Black Week.

Coolshop er selvfølgelig også på listen over hjemmesider med ekstra gode Black Week-tilbud. Det er faktisk ikke kun tilbud på elektronik, du kan finde på Coolshop i Black Week. Gå på opdagelse i en verden af forskellige tilbud til hele det store sortiment på Coolshop.

#3 - Træning - MyProtein, Bodylab, Gymshark og Bodyman

Tredje og sidste shopping-kategori, hvor der med 100 % sikkerhed er garanti for at score gode tilbud er træning. Hvad enten du leder efter tilbud på kosttilskud, træningstøj eller udstyr til hjemmetræningen, så er Black Week en oplagt tid at gøre dine indkøb.

MyProtein er efterhånden et veletableret brand indenfor træning- og udstyr. Der er altid gode tilbud at hente på siden (også selvom, der ikke er black friday) - så hvis du skal bruge proteinpulver eller andet lækkert til din træning, så overvej at slå et smut forbi MyProtein i Black Week .

Bodylab er dit go-to sted, hvis du skal bruge et sted at shoppe Black Week tilbud på kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weight gainer. Med andre ord er du garanteret skarpe priser på det hele hos Bodylabs Black Week-udsalg.

Gymshark er på kort tid blevet en af de helt store spillere indenfor træningsudstyr, tøj og meget andet indenfor træning. Virksomheden, der lige har fået Gary Vaynerchuk i bestyrelsen, lover også rigtig gode tilbud i Black Week. Skynd dig derfor at kigge indenfor og se de gode tilbud på den store webshop.

Bodyman er stedet du bør gå hen og finde tilbud på træningstøj i Black Week. Her er masser af forskelligt tøj til både mænd og kvinder, så leder du efter nyt træningstøj eller udstyr til din garderobe, så kig indenfor.

Simon Blog Rabatta
Simon Om Forfatteren

Simon har medansvar for marketing og forretningsudvikling. Han arbejder bl.a. med strategi, visuel identitet og kommunikation af Rabattas brand.