R a b a t t a

Black Friday 2021 - Rabatta giver det store overblik


Black Friday 2021


Der er rigtig mange danske og internationale webshops, der holder Black Friday udsalg med masser af gode tilbud. Her har vi samlet vores favoritter i forskellige kategorier - så du nemt kan finde de bedste Black Friday tilbud overskueligt og enkelt.


KategorierShopping

rabatta teeshoppen
rabatta asos
rabatta 2trendy
rabatta coolshop
rabatta jackjones
rabatta mamalicious
rabatta lindeberg
rabatta onlyandsons
rabatta yas
rabatta only
rabatta selected
rabatta nameit
rabatta veromoda
rabatta vila
rabatta bianco
rabatta pieces
rabatta hunkemoller
rabatta streetammo
rabatta kingsqueens
rabatta marcus

Elektronik

rabatta phonetrade

Træning

rabatta myprotein
rabatta theproteinworks
rabatta bodyman
rabatta noisyman

Personlig Pleje

rabatta lookfantastic
rabatta cocopanda
rabatta currentbody
rabatta billigparfume
rabatta shytobuy
rabatta leluna

Diverse

rabatta dancenter
rabatta aliexpress
rabatta plusshop
rabatta homeroom
rabatta camillakroyer
rabatta andlight
rabatta sengefabrikken
rabatta biopejs
rabatta gucca
rabatta all4party
rabatta bagebixen

Black Friday Danmark


[Teksten indeholder kommercielle links]

Black Friday er siden dens ankomst til Danmark blevet en af de største handelsdage både online og offline. Udsalgsdagen, der oprindeligt begyndte som en amerikansk tradition har de seneste år udviklet til en af de allerstørste handelsdage i Danmark, hvor næsten alle butikker kæmper om at have de bedste black friday tilbud. Black Friday er i år fredag d. 26. November, og her er det altså muligt at spare rigtig mange penge på alt fra tøj og sko til elektronik og hvidevarer.

Uanset om du leder efter julegaver eller bare gerne vil købe lidt lækkert til dig selv, så er black friday en unik mulighed for at spare penge på dine næste indkøb.

Find Black Friday tilbud med Rabatta

Hos Rabatta elsker vi rabatter - så derfor er Black Friday nærmest ligesom juleaften for os. Vi har alverdens forskellige tiltag, der skal være med til at give dig de allerbedste rabatkoder og black friday tilbud på den store handelsdag. Her får du en tjekliste over ting du skal huske at gøre enten før eller på selve Black Friday:

✅ Installer Rabatta GRATIS til Safari eller Google Chrome
✅ Skriv dig op til Rabattas nyhedsbrev
✅ Tjek Rabattas side med de bedste Black Friday tilbud

Hvis du kan krydse alle ovenstående kriterier er, så er du allerede sikret de bedste forudsætninger for en vellykket Black Friday med alle de bedste tilbud.

Få alle rabatkoder på Black Friday og køb altid til laveste pris med Rabatta

Du har måske allerede et par ting, du er på udkig efter - og med Rabatta kan du sikre dig, at du finder den billigste black friday pris på internettet. Vi samler nemlig alle rabatkoder og tilbud i vores browserudvidelse og på vores hjemmeside, så du altid kan se om der er tilgængelige rabatkoder til den webshop du shopper på.

Hvornår er det Black Friday 2021?

Black Friday 2021 er fredag d. 26. November 2021. Det er den dato fordi det er fredagen efter Thanksgiving - den amerikanske helligdag. Dagen begyndte i forrige århundrede, hvor butikker i hele USA skruede priserne ned på deres varer, og på den måde påbegyndte julehandlen. Det er med andre ord en meget særlig dag for detailbutikker og webshops i både USA og resten af verden, da man her skyder julesalget igang. Når butikkerne starter Black Friday er altid dagen efter thanksgiving - altså dagen efter fjerde torsdag i november.

Er Black Friday en helligdag i USA?

Black Friday er i sig selv ikke officiel helligdag i USA, men mange ikke-butiksansatte holder alligevel dagen fri. Det er blandt andet derfor, at Black Friday siden 2005 har slået den ene omsætningsrekord efter den anden. I 2012 begyndte de første danske butikker og webshops at bruge dagen til at holde udsalg og køre Black Friday tilbud. Siden har Black Friday vokset sig større og større - og i dag er der næsten ingen webshops og online butikker, der ikke har en holdning til Black Friday.

Hvad med Black Friday i Danmark? - En af årets største handelsdageIfølge tal fra Dansk Erhverv har danskerne også virkelig taget Black Friday tilbud til sig. Næsten hver fjerde bruger penge på Black Friday - og i 2017 blev der brugt over 2,2 mia. kroner på Black Friday. Derfor er det sikkert at sige, at danskerne er vilde med de gode Black Friday tilbud, der kan findes på udsalgsdagen.

rabatta black fridayDe største Black Friday udsalg i Danmark

Flere forskellige butikker og webshops har gjort sig særligt bemærket med at have de bedste Black Friday tilbud. Det er specielt indenfor elektronik og hvidevarer, hvor priserne presses i bund og der konkurreres om priserne. De senere år er der flere brancher, hvor der er store besparelser at hente både i butikkerne og online.

Priskrig og gode tilbud på elektronik og hvidevarer

En af de mest iøjnefaldende priskrige på black friday står imellem de to elektronikgiganter - Elgiganten vs. POWER. De to giganter indenfor deres område kæmper begge to med næb og klør for at have de bedste priser på Black Friday - og det kommer kunderne til gode. Både online og i de fysiske butikker kæmper de to elektronikgiganter om at have gode Black Friday tilbud til de laveste priser på elektronik og hårde hvidevarer. De ved godt, at de kan vinde rigtig mange kunder på Black Friday og derfor presser de priserne helt i bund - både på deres webshop og i deres fysiske butikker. Priserne falder altid henimod Black Friday, så du kan være sikker på at spare penge på computer, telefoner, gaming mm.. Butikker holder som regel også længere åbent på disse dage, hvorfor du har masser af tid til at gøre dine indkøb den 26. November 2021.

Få alle de vilde tilbud på kosttilskud og træningsudstyr på Black Friday

Et andet sted, hvor du finder de bedste Black Friday tilbud er blandt de mange webshops, der sælger træningsudstyr, proteinpulver og kosttilskud. Her kan blandt andet nævnes MyProtein, TheProteinWorks, Bodyman, Bodylab og mange andre plejer at have nogle rimelig hæftige tilbud på black friday, så hvis du skal have fyldt lageret op med nyt proteinpulver, weight gainer, træningstøj eller udstyr til din træning, så er der rig mulighed for at spare penge på Black Friday.

Black Friday Danmark

Black Days, Black Week og Black Friday Danmark

Black Friday i Danmark er ikke kun Black Friday, hvor man kan spare en masse penge på gode tilbud. For flere butikker og webshops udvider ofte nemlig årets største handelsdag, så det er ikke utænkeligt, at du både kan opleve Black Friday, Black Week og Black Days i løbet af ugen op til og dagene efter Black Friday.


Hvornår er Black Week 2021?

Hvis en webshop eller butik holder Black Week, så betyder det som regel, at de gode tilbud varer hele ugen. Det er blandt andet et koncept som flere tøjfirmaer har gjort brug af de seneste år. Der er også enkelte webshops og butikker, der kører Black Week, men hvor der er nye vilde tilbud, hver eneste dag. Sidste år var Black Friday fredag d. 29. November, og her kørte mange af butikkerne Black Week med besparelser hele ugen på grund af afstandskrav og restriktioner på, hvor mange der måtte være i butikken.


Hvornår er Black Days / Black Weekend 2021?

Enkelte webshops kører også Black Days istedet for kun at køre en sort fredag med mange gode tilbud. Her er det ofte de samme tilbud, der kører hver eneste dag, hvorfor Black Friday altså er strukket udover et par dage altså til d. 27 november og 28. november. Det kan derfor være en god idé at installere Rabatta før den fjerde uge i November, da det ikke nødvendigvis kun er dagen efter thanksgiving, hvor der er gode tilbud - det kan der faktisk være hele ugen på bestemte webshops.

Black Friday tilbud


Cyber Monday - Hvad er det?

Black Friday er som bekendt en af de største handelsdage i Danmark. Men faktisk har Black Friday en lillebror, der foregår mandagen efter Thanksgiving - den såkaldte Cyber Monday. Her er der traditionel fokus på elektronik og teknologi. I år er Cyber Monday d. 29 november 2021. Cyber Monday er primært for butikker, der sælger elektronik, hårde hvidevarer eller lignende teknologi. Derfor er det primært butikker som Power, Elgiganten, CDON, Dustin og andre kæder, der har gode tilbud på Cyber Monday.

Et online modsvar til Black Friday fra USA

Oprindeligt startede Cyber Monday som onlinebutikker og webshops i USA modsvar til de fysiske butikkers udsalgsdag på Black Friday. Derfor var dagen egentlig onlinebutikkernes Black Friday, men som tiden har udviklet sig afholder de fleste online butikker nu udsalg på Black Friday - det er de færreste, der holder fast i mandagen efter Black Friday som den eneste udsalgsdag.

Black Friday priser


Hvorfor hedder det Black Friday?

Faktisk har navnet Black Friday i sig selv ikke noget med udsalg eller sorte tal på bundlinjen at gøre. Dagen fik sit navn af en noget mere dyster årsag. Faktisk kan Black Friday dateres helt tilbage til 1860'erne, hvor investorer kørte guldpriserne op og fik aktiemarkedet til at crashe.
Ligeledes har begrebet Black Friday også være brugt af de amerikanske politi i byen Philadelphia for at markere dagen mellem Thanksgiving og den klassiske amerikanske fodboldkamp mellem hæren og flåden. Siden 1960'erne har den dog været kendt som den store handelsdag - altid fredagen efter Thanksgiving.

Amerikanske butikker ændrer historien om Black Friday

De fleste kender dog Black Friday som dagen hvor butikker vender røde tal til sorte tal på bundlinjen. Denne historie blev udbredt i 1980'erne og er senere blevet den mest dominerende. Det er dog de to ovenstående begivenheder, der først brugte begrebet Black Friday - og de amerikanske fysiske butikker, der senere fandt på historien om, at det først var på Black Friday, at deres forretninger blev profitable.

Black Friday tilbud skyder julesalget igang

Derfor er sort fredag, butikkernes måde at starte julesalget på. Hvis du derfor skal købe julegaver på Black Friday, så husk at der er mange penge at spare på stort set alle varekategorier uanset, hvilke butikker du handler i - online som fysiske butikker.

Black Friday rabatkoder

Køb julegaver og adventsgaver

Det er helt sikkert en oplagt mulighed at få julehandlen i hus. På selve dagen er der masser af gode priser på den oplagte julegave og adventsgaver, så hvis du hurtigt og nemt vil have gaveræset overstået, så er det klart en god idé at gøre det her. Sort Fredag byder på en lang række gaveidéer til børnene, som du kan have overstået på et øjeblik. Det kan gøres fra sofaen og så slipper du for alt julestress, når du er ude og købe gaver til dine nærmeste. Hvis du også skal finde på adventsgaver, så findes der flere webshops som specialiserer sig i netop dette, hvor du kan købe adventsgaven til børnene. Her er tre gode grunde for, hvorfor du bør klare dine julegaveindkøb på nettet:
  1. Det kan være billigere! Der er ikke de samme omkostninger forbundet med at drive en webshop som en butik, så det er nemmere for webshop-ejere at sætte priserne på varerne ned.
  2. Det er mindre stressende! Hvis ikke du kan overskue mange stressede mennesker, lange køer og endnu længere ekspeditionstid, så skal du købe dine gaver online. Det er også meget mere bekvemt at købe alle gaverne fra sofaen og få dem fragtet direkte hjem til din dør.
  3. Udvalget er større! Kender du en, der altid ønsker sig noget meget specifikt? Et ønske de færreste butikker kan skaffe det hjem? Så kan du helt sikkert finde en dansk eller international webshop, der har det på lager.


Bliver Black Friday et rekordår for nethandlen?

Et spørgsmål som butikkerne og nethandlen glæder sig til svar på er, om denne Black Friday bliver et rekordår for nethandlen. For i skyggen af sundhedskrisen, der forhåbentlig er overstået til den tid, så er det meget sandsynligt at folk igen vil ud og bruge penge i butikkerne på sorte fredag. Sidste år aflyste flere butikker nemlig deres store rabatter, så i år kan man forestille sig, at priserne falder endnu mere.

De fysiske butikker vs. onlinehandel? Hvem har de bedste tilbud?

Svaret på, hvem der vinder den store kamp mellem butikkerne og webshops skal nok findes, hvis man ser nærmere på priserne. De detailhandlere, der kan finde de bedste priser på varerne vinder med alt sandsynlig slaget. I starten af Black Friday Danmark, var det ofte de fysiske butikker, der vandt slaget, men efterhånden som danskerne er begyndt at handle online er det nu mere tæt end nogensinde, hvem der vinder priskrigen.

Computer, børn, beauty og andre kategorier med Black Friday tilbud

Uanset om du er på udkig efter julegaverne eller bare gerne vil købe noget lækkert til dig selv, så er Black Friday dagen, hvor du bør købe på. Vi har allerede været inde på, at teknologi som smartphones og computer er i høj kurs på Black Friday. Men også beautyprodukter, børnelegetøj og andet baby-udstyr er der gode tilbud på efterhånden.

Hvad kalder man ellers Black Friday?

Nogle webshops kører deres egne udsalgskoncepter på Black Friday - og derfor vil du ofte kunne sider og butikker, der kalder det "Sort Fredag", "Sorte Fredag", "Black Fredag" og flere andre begreber for det samme koncept. Det er stadig er det samme som Black Friday, selvom folk efterhånden kalder det noget forskelligt.

Hvem holder ikke Black Friday?

Webshops har gjort forskellige ting for at gøre sig bemærket på Black Friday. Nogle gør det ved kun at lukke udvalgte, loyale kunder ind på siden, mens andre simpelthen lukker på Black Friday. Et af de mest bemærkelsesværdige brands er det danske modebrand Mads Nørgaard, der er stor modstander af Black Friday. De lukker simpelthen webshoppen som et statement imod vores forbrugerkultur - og fordi de ikke vil være med til at skrue priserne yderligere ned.

Ikke alle brands holder udsalg

Derfor er det bestemt ikke alle brands, hvor du kan forvente det helt store udvalg. Soulland er blandt andet heller ikke kendt for at holde udsalg på Black Friday, ligesom Urfirmaet About Vintage også kun i begrænset omfang har tilbud på dagen.

Undgå svindel på Black Friday

Desværre er der også nogen, der forsøger at udnytte den store handelsdag til at svindle. Et større og større antal mennesker oplever nemlig at blive snydt, når de handler på nettet. Derfor handler det også om, at man skal bevare sin sunde fornuft, når man shopper på Black Friday. Herunder har vi samlet et par gode tommelfingerregler, som du kan bruge, når du skal shoppe online.

Er tilbuddet for godt til at være sandt?

Hvis du støder på et tilbud fra en webshop du ikke kender, som simpelthen lyder for godt til at være sandt, så er det måske også tilfældet. Sørg for at bruge din sunde fornuft og vurdér en ekstra gang om det tilbud du har fundet er ægte eller nogen forsøger at lokke kreditkortoplysninger ud af det. Hvis du har fundet et par Yeezy til 300 kr. eller en Gucci-taske til 250 kr., så er der ekstrem stor sandsynlighed for, at nogen forsøger at snyde dig. Tænk en ekstra gang endnu du svinger kortet på et tilbud, der lyder for vanvittigt til at kunne være rigtigt.

Tjek efter CVR-nummer og se virksomhedens Trustpilot

Der er flere forskellige signaler, der hurtigt kan indikere om virksomheden er ægte eller ej. Ofte bør du tjekke om virksomheden har et CVR-nummer (hvis webshoppen altså er dansk) og om de er registreret i Danmark. Flere falske webshops vil ofte ikke have noget CVR-nummer - og hvis de har, så kan du hurtigt slå op og konkludere, om det er en rigtig virksomhed eller en falsk.
Desuden kan du tjekke andre signaler som f.eks. Trustpilot til at fastslå om det er en ægte webshop eller ej. På en falsk webshops side vil der ofte være rigtig mange dårlige anmeldelser og ingen gode, hvilket er en ret klar indikation på, at noget er galt.

Brug din sunde fornuft, når du handler på nettet

Generelt handler det derfor om, at du lytter til din mavefornemmelse, hvis du synes der er noget lusket ved en webshop. Lyt til din sunde fornuft, så skal det nok gå alt sammen. Hvis du følger guiden her, så er du ihvertfald garderet mod de værste svindlere.

Black Friday Danmark - Rabatta © 2021