R a b a t t a

B2B Samarbejde


Ønsker du at samarbejde med Rabatta?


Webshop samarbejde

Vi samarbejder med over 500 webshops og er hver dag med til at skabe en bedre brugeroplevelse for dine kunder. Ønsker du at høre mere om hvordan Rabatta kan være med til at vækste din forretning?

Så send en anmodning her og vi svarer indenfor 48 timer.

Benjamin Mikkelsen Rabatta


B2B-samarbejde med Rabatta

Hos Rabatta arbejder vi for at gøre online-handel lige for alle forbrugere. Derfor har vi udviklet vores rabatkodeværktøj, så forbrugere ikke skal bruge lang tid på at søge rundt på nettet efter dem forgæves. Vi har over 100.000 brugere i Danmark, der hver eneste dag sparer tid og penge, når de handler online.

Det er dog ikke kun forbrugere, vi kan hjælpe. Vi samarbejder nemlig også med over 500+ webshops, og er hver eneste dag med at genere salg for vores partnere. Her er vores værktøj nemlig ekstremt effektiv, når det kommer til at forkorte turen fra kurv til køb hos de kunder, der er særligt gladest for rabatter. Vi kan altså være med til at optimere konverteringerne til din webshop og desuden promovere dit brand på vores forskellige sociale kanaler.

Content på nyhedsbrev, blog og sociale medier

Desuden har vi over 17.000+ tilmeldninger på vores nyhedsbreve, 25.000+ followers på vores sociale medier og en hjemmeside med mellem 20.000 unikke besøgende, hver eneste måned. Her kan vi hjælpe din virksomhed med at promovere tilbud, kampagner, rabatkoder mv. Vi har altså mange forskellige kanaler vi kan promovere brands på - og specielt TikTok har vist sig at være en rigtig effektiv kanal at promovere vores samarbejdspartnere på med akkumuleret 10+ millioner visninger både på vores egen profil og i samarbejde med influencers.

Ønsker du at høre mere om, hvordan Rabatta kan være med til at vækste din forretning? Vil du gerne være med i de over 500+ forskellige webshops vi i forvejen samarbejder med og skaber resultater for?

Så skriv en besked, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan!